Göteborg, Ö. Hamngatan 25

Välkommen till din Contactabutik på Östra Hamngatan 25, Göteborgs största optikerbutik! Vi har funnits i Göteborg sedan 1960-talet. Med sitt centrala läge, ett stenkast från Brunnsparken, och stora utbud är butiken ditt smidigaste val för att hitta det som passar dig bäst av glas, bågar, linser och solglasögon.

Contacta Göteborg


Contacta Eye Wear Östra Hamngatan 25

Box 11015

404 21 GÖTEBORG

Tel. 031-7430600

Fax. 031-7430601

E-Mail: goteborg@contacta.nu

Öppettider: vard 9-18.30, lörd 10-15


 

500.000 svenskar bär på en ögonsjukdom.

Nu har vi gjort det mycket enklare att hitta dem.

 Minst 500.000 personer i Sverige bär på någon av de vanligaste ögonsjukdomarna – åldersförändringar i gula fläcken, glaukom (grön starr) eller diabetes-retinopati (näthinneförändringar vid diabetes).

Vid en grundläggande hälsoundersökning av ögonen kan man upptäcka dessa sjukdomar på ett tidigt stadium och snabbt sätta in rätt behandling.

En fotografering av ögonbotten görs på ett par minuter. En bedömning av undersökningsresultatet görs omgående och vid behov skickas en remiss till ögonläkaren.

För patienterna ger detta en helt ny möjlighet att snabbt, enkelt och smärtfritt göra återkommande hälsoundersökningar av sina ögon. På samma sätt som en tandläkare sparar röntgenbilder kan de arkiverade ögonbottenbilderna användas för att jämföras med nya undersökningar. Den nya tekniken öppnar en ovärderlig möjlighet för alla som har en utvecklad eller begynnande ögonsjukdom. För många betyder detta att deras sjukdom kan upptäckas tidigare och de får en chans att behålla sin syn längre i livet.


Contacta Göteborg har bland annat följande varumärken:

Skaga Scandinavian Eyewear Vasuma Alain Mikli Polaroid Peak Performance Oscar Magnuson Oakley Chanel Giorgio Armani Dior Ray ban Maui Jim Sunglases Stack See by us Carrera D&G Jimmy Choo Céline Tom Ford Gucci Marc Jacobs Lindberg Oscar Jacobson Prada Balenciaga Alexander Mqueen


Contacta har butiker på flera platser i Sverige. Överallt möts du av kunskap, engagemang och service. I din Contactabutik hittar du det som passar just dig. Här finns alltid de senaste bågarna från flera av världens modehus. Men också traditionella bågar, och bågar från andra duktiga aktörer. I alla våra butiker får du hjälp av legitimerade optiker med kontaktlinsbehörighet. Välkommen!